Nvidia driver 461.40 uitgebracht

Nvidia heeft weer een nieuwe GeForce driver uitgebracht. De drivers met versienummer 461.40 WHQL zijn verkrijgbaar als aparte downloads voor 32bit en 64bit omgevingen. Deze nieuwe drivers brengen weer een aantal bugfixes en performance verbeteringen met zich mee. De nieuwe driver is direct te downloaden via de website van Nvidia.

5 Reacties

 1. Tino Broekstra schreef:

  Wat ik me wel eens afvraag bij nieuwe driver versies, wat is nu daadwerkelijk het verschil met de oude?
  Zeker wanneer je niet de nieuwste sims/spellen draait en je geen nieuwe hardware installeert. Is er dan toch iedere keer weer een slimmerik die iets vindt waardooor nog net weer een paar extra frames uit de kaart te persen zijn? En als dat zo is, die fabrikanten hebben inmiddels wel zo vaak een nieuwe driver uitgebracht, dat het toch een “makkie” moet zijn om het dan met één update voor elkaar te krijgen het maximale uit de kaart te knijpen? (Let wel, ik heb het niet over het moment dat je een nieuwe CPU, moederbord of andere hardware installeert. Ik bedoel op het bestaande systeem, zonder dat er iets aan is veranderd. Dan zou je toch denken dat het toch echt een keertje ophoud met nog net iets meer er uitpersen? Of zie ik het verkeerd?

 2. Fred schreef:

  mee eens, ik vernieuw altijd, maar significante verbeteringen zie ik niet direct. Zoals MSFS nu bij mij draait ben ik tevreden. Maar evengoed ga ik nu weer upgraden 😉

 3. Matthias schreef:

  Hoi allemaal,

  Pas op met deze driver, er is veel mis mee:

  https://forums.flightsimulator.com/t/new-nvidia-driver-461-40/357614/24

  Dit heb ik zelf gisteren ook ervaren na getest te hebben met MSFS, DCS World.

  Ikzelf ben terug gegaan naar de vorige driver en de frame rates en textures zijn weer prima.

  UPDATE: NA DE NIEUWSTE VERSIE VAN GeForce Experience LOS en HANDMATIG geïnstalleerd te hebben werkt deze driver nu prima. (Tip die op het Nvidia driver forum staat)

  M.v.g.

  Matthias

 4. Fred schreef:

  Geen enkel probleem hier.

 5. Matthias schreef:

  Hoi Fred,

  Zie mijn update, ook bij mij werkt de driver nu prima.

  P.s. mooi dat hij bij jou direct goed werkte.

  M.v.g.

  Matthias