Nvidia driver 497.09 uitgebracht

Nvidia heeft weer een nieuwe GeForce driver uitgebracht. De drivers met versienummer 497.09 WHQL zijn verkrijgbaar als aparte downloads voor 32 bits en 64 bits omgevingen. Deze nieuwe drivers brengen weer een aantal bugfixes en performance verbeteringen met zich mee. De nieuwe driver is direct te downloaden via de website van Nvidia.

6 Reacties

 1. Dane schreef:

  Deze driver zorgt er bij mij voor dat MSFS crasht naar desktop bij het inladen naar het spel. Ik heb versie 496.76 opnieuw gedownload (voorgaande driver) en nu geen last meer. Ik wacht een eventuele update van Nvidia daarom wel af…

 2. Bram Stikkel schreef:

  Bij mij gebeurde dat ook!!! Blij om te horen dat ik niet de enige was

 3. Bram Stikkel schreef:

  Zou het nog uit kunnen maken of je de nieuwe driver handmatig download of via de Nivdia Game Experience programma? Ik heb het laatste gedaan.
  Toen het een probleem bleek te veroorzaken, heb ik via systeem terugzetten naar een eerder moment de boel weer kunnen herstellen. Het enige wat daarna dus niet meer werkte was….. Nivdia Game Experience .
  Die heb ik apart gedownload en geinstalleerd, over de andere heen want die was niet te deïnstalleren.
  Ik wacht nu ook maar even op de volgende driverversie…

 4. Erik Kuppens schreef:

  zelfde probleem hier.
  Ben ook terug gegaan naar vorige versie en alles terug OK.

 5. Bram Stikkel schreef:

  Ik heb het op een Nvidia forum gezet, voor het geval nog niemand anders dat zou hebben gedaan…. Nog geen zinvolle reactie op gehad…

 6. Lander Carrebrouck schreef:

  Ik had idd. ook dit zelfde probleem.
  Mag het nu nog toevallig zijn dat ik op hetzelfde moment Navigraph aangeschaft had.
  Eerste avond werkte die nog perfect en de dag er na niets meer.
  En maar zoeken waarom ik CTD’s had!
  Full reinstall met alles er op en er aan (of af)… 24u installeren…
  Kom je op het forum: Nvidia zorgt voor CTD’s. :O Aaahhnn hazooo dus…. ­čśÉ
  Werkte alles dan behalve Aerosoft One. Gelukkig was er een update vandaag die er voor zorgt dat je manueel je Msfs folder kan aanduiden.
  Me happy again…

Toggle Dark Mode