Nvidia driver 511.65 uitgebracht

Nvidia heeft weer een nieuwe GeForce driver uitgebracht. De drivers met versienummer 511.65 WHQL zijn verkrijgbaar als aparte downloads voor 32 bits en 64 bits omgevingen. Deze nieuwe drivers brengen weer een aantal bugfixes en performance verbeteringen met zich mee. De nieuwe driver is direct te downloaden via de website van Nvidia.

 

6 Reacties

 1. Bram Stikkel schreef:

  Schijnt niet bij iedereen even lekker te werken…. https://www.youtube.com/watch?v=3CClES4FqCg
  Ik had ook al een paar CTD’s, maar die zouden ook door de WU7 kunnen worden veroorzaakt…
  Had de dag vóór de WU7 net de nieuwe driver geinstalleerd…
  Weet nog niet of ik de Nvidia driver naar de vorige ga terugzetten… als dat al kán…

 2. Malte schreef:

  Dat kan Bram, de vorige versie wordt dan gewoon verwijderd. Dit wordt (bij mij) ook aangegeven in de Geforce Experience tijdens het installeren: vorige driver wordt verwijderd. Kijk ook na installatie van de driver naar de instellingen in General Options van MSFS 2020, die kunnen veranderd zijn en je dus een verkeerd beeld van de mogelijkheden van de driver geven. Dat is mij ook wel gebeurd. Voor het fijnere werk zie deze post die ook ingaat opde instellingen die je nog kunt aanpassen in de Nvidia inspector: https://forums.flightsimulator.com/t/optimal-settings-for-flight-simulator-nvidia/183444

 3. Erik schreef:

  Tja, het is eigenlijk altijd hetzelfde liedje bij een driver update. In dit geval zou ik zeggen ‘If it ain’t broken, don’t fix it’… Heb zelf lang issues gehad met mijn 1080ti en nieuwe drivers en heb hem nu stabiel draaien door in Windows HAGS uit te schakelen.

 4. Malte schreef:

  Hoe doe je dat, Erik? HAGS komt vaker langs, maar enige uitleg zou fijn zijn

 5. Malte schreef:

  Thanks Erik

Toggle Dark Mode