Nvidia driver 522.25 uitgebracht

Nvidia heeft weer een nieuwe GeForce driver uitgebracht. De drivers met versienummer 522.25 WHQL zijn verkrijgbaar als aparte downloads voor 32 bits en 64 bits omgevingen. Deze nieuwe drivers brengen weer een aantal bugfixes en performance verbeteringen met zich mee, waaronder DLSS3 ondersteuning voor de Nvidia 4xxx serie in combinatie met Microsoft Flight Simulator.

De nieuwe driver is direct te downloaden via de website van Nvidia.

 

7 Reacties

 1. Matthias schreef:

  Deze driver is sowieso weer een verbetering, ook met DLSS2. Bijna alle reacties zijn positief op forums. Bij mij is deze driver zelfs zo goed dat ik één van mijn RTX3090 kaarten hou en nog niet overstap op de dure RTX4090. Ook heb ik deze losse driver installer bewaard zodat ik altijd terug kan vallen op deze driver. Dit doe ik overigens altijd met de beste driver op dat moment.

 2. Wielxp schreef:

  522.25 doet het inderdaad bij mij ook prima op windows 11 22H2 met MSFS Beta 11. Dit met een recent aangeschafte 3080TI kaart Ook is de stutter in mijn Reverb G2 niet meer aanwezig, maar dat kan ook aan de nieuwe update van openXR liggen. Misschien het versienummer in de tekst nog aanpassen?

  • Erik schreef:

   Bedankt voor je oplettendheid! Artikel is aangepast inmiddels. Goed om te horen dat de nieuwe driver goed werkt voor jou!

 3. Dick schreef:

  Bij mij het tegen overgestelde heel veel stutters dus gauw terug naar de vorige versie!

 4. Matthias schreef:

  Hoi Dick, Heb je wel een ”Clean Install” gedaan? Zonder dit heeft het niet/nauwelijks effect of zelfs een slechter resultaat. M.v.g Matthias

  • Dick schreef:

   Hoi Matthias, problemen oden zich vooral voor bij de Fenix nu terug naar de oude driver en alles op rolletjes. Ik zag in sommige facebook groepen dat ik niet de enige was.

 5. Matthias schreef:

  Hoi Dick, Inderdaad, ook ik heb dit zojuist getest en de Fenix is GEEN fan van deze driver. Ze werken aan een fix las ik op het forum. M.v.g. Matthias P.s. Dank voor de update!