Opnieuw vertraging: Thrustmaster TCA Quadrant

Wederom slecht nieuws voor de simmers die een Thrustmaster TCA Quadrant of een TCA Officer Pack Airbus edition hebben besteld. De leveringen zijn namelijk vertraagd voor onbepaalde tijd. De oorspronkelijke leverdatum was 24 september, maar hierna is deze datum aangepast naar 22 oktober. Nu is dus bekend geworden dat ook deze datum niet wordt gehaald.

Klanten van Flightsimwebshop hebben de volgende mail ontvangen:

Enige tijd geleden heb je bij ons één of meerder producten besteld uit de Thrustmaster TCA-serie.

De officiële releasedatum van dit product is vorig maand verschoven naar 22 oktober, en met de releasedatum in zicht moeten we helaas constateren dat we niet tijdig bevoorraad kunnen worden om je bestelling ook daadwerkelijk aanstaande donderdag te kunnen gaan verzenden.

Helaas merken we dat het op dit moment door allerlei factoren lastig blijkt om een nieuwe verwachtte leverdatum af te geven.

We hopen natuurlijk morgen, of volgende week, maar ik wil uiteraard ook geen valse verwachting wekken. Zodra ik meer informatie heb over een nieuwe leverdatum laat ik dit uiteraard direct weten.

Ik begrijp dat deze vertraging enorm vervelend is omdat we met zn allen al een tijdje op deze hardware wachten. Uiteraard wil ik me hiervoor verontschuldigen, maar ik hoop ook op je begrip.

 

Update 22 oktober:

Gisteren heb je van ons een e-mail ontvangen dat we de Thrustmaster TCA producten helaas niet op tijd kunnen gaan leveren.

Inmiddels is duidelijk geworden dat onze voorraad op dit moment nog onderweg is naar Europa en dat we deze, naar alle waarschijnlijkheid, eind november kunnen verwachten.

Zoals gisteren aangegeven vind ik het ook erg vervelend dat we het leveren van je bestelling opnieuw uit moeten stellen. Helaas kunnen we zonder voorraad niet anders.

Hoewel de meeste reacties op mijn e-mail van gisteren positief waren (dank voor jullie begrip!), zou ik toch alvast twee vragen willen beantwoorden die ik gisteren meerdere malen heb ontvangen.

1 Reactie

  1. Erik schreef:

    Kijk er al naar uit sinds september, hoop dat hij ook daadwerkelijk geleverd gaat worden eind november…