Orbx ondersteunt haar Oekraïense ontwikkelaars

Update 27-2: Ook MLD Scenery heeft voor de maand maart een dergelijke actie. Klik op de banner hieronder voor meer info.

 

Orbx heeft op haar forum medegedeeld dat het uit solidariteit met de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne haar Oekraïense ontwikkelaars steunt.

Dit betekent dat bij de producten die door deze ontwikkelaars zijn gemaakt de opbrengst volledig naar de ontwikkelaar toe gaat. Orbx houft dus geen fees e.d. in. Wil je de ontwikkelaars ook steunen? Bekijk dan deze lijst aan producten!

4 Reacties

 1. Matthias schreef:

  GEWELDIG! RESPECT!

 2. Bram schreef:

  Laten we ervoor waken, dat we hiermee niet een soort partij kiezen op individueel – de ontwikkelaars – niveau ontwikkelen. Ik bedoel: de gemiddelde russische soldaat zal hier ook helemaal niet voor gekozen hebben, maar móet… Dus misschien hebben in die zin, ook wel de gezinnen van russische ontwikkelaars – die zijn er toch ook ? – (financiele) support nodig…

  • Turambar schreef:

   Ik denk dat het meer een (bijzonder goede) signaalfunctie heeft. De bevolking van de DDR nam eind jaren tachtig het heft in handen bij de sloop van de muur. Deze revolutie van onderaf heeft prima gewerkt om het systeem te veranderen. Het zou goed zijn als er ook dergelijke acties van de burgers in Rusland zouden worden ondernomen door soldaten te beïnvloeden en zo een eind aan deze rigide dictatuur te maken. De wijze waarop landen en volken reageren op deze aanval, kan de Russen stimuleren die kant op te denken. Het schijnt al dat de meerderheid van de bevolking daar helemaal geen oorlog wil.

Toggle Dark Mode