Orbx San Jose International Airport uitgebracht

Orbx heeft vandaag San Jose International Airport uitgebracht voor Microsoft Flight Simulator. Na San Franciso Airport is dit de grootste luchthaven in de bay area van San Francisco en biedt zowel regionale vlieger mooie bestemmingen als ook intercontinentale bestemmingen zoals Tokyo, Beijing en Londen.

De scenery is nu te verkrijgen via de web site van Orbx en kost zo’n €16. Bekijk de features hieronder.

 

Features:

 • Complete ultra-HD rendition of San Jose International Airport
 • Detailed PBR textures as standard
 • Exquisite modelling work for the entire airport
 • Nestled in default photogrammetry area
 • Enhanced groundpoly with weathering effects
 • Custom PBR GSE and static aircraft
 • POIs surrounding the airport

4 Reacties

 1. Bram Stikkel schreef:

  Bedankt voor dit nieuwsbericht.
  Ik ben het vliegveld maar eens wat beter gaan bekijken, en toen viel het me toch weer op. Op veel MSFS vliegvelden van Orbx mis ik de People Flow en statische mensen. Als ze op de screenshots van de productpagina niet te zien zijn, zullen ze er ook echt niet zijn, denk ik. Geen kwestie van lagere instellingen of zo.
  Ik vind dat toch jammer. Dat was voor mij altijd dat wat Orbx vliegvelden boven de andere uit deed springen. De kleine details en vooral die bewegende mensen.
  Ik ben benieuwd, of dit een beperking vanuit MSFS is of dat het een keuze van Orbx is.

  • Matthijs schreef:

   Helemaal mee eens, veel scenery’s van ORBX lijken nu “snelle” ports te zijn vanuit FSX/P3D. Vermoedelijk komt dit ook omdat de SDK van MSFS nog niet helemaal compleet is. Hierdoor zijn nog niet alle technieken zoals People Flow bruikbaar.

 2. Bram Stikkel schreef:

  Ah, dat zou kunnen, inderdaad, Matthijs. En dat betekent meteen dat er nog hoop is voor een update voor alle MSFS vliegvelden, wanneer People Flow wel mogelijk is.

 3. Bram Stikkel schreef:

  Ik heb net een topic aangevuld op het forum van Orbx met deze vraag. Iemand anders had er ook al naar gevraagd.
  https://orbxsystems.com/forum/topic/201830-msfs2020-lieo-olbia-costa-smeralda-people-not-animated/?tab=comments#comment-1722929