Overzicht 10 beste Hotas Joysticks

Op het wereldwijde web kwam ik een interessant artikel tegen, welke 10 verschillende hotas joysticks vergelijkt. Aangezien iedere flightsimmer een joystick of yoke gebruikt, wil ik dit artikel door middel van deze link met jullie delen. Het is zeker de moeite waard om eens even door te lezen, mocht je aan vervanging van je huidige besturing set toe zijn, of gewoon omdat het leuk om te lezen is.

1 Reactie

  1. Avatar Malte schreef:

    Mooi overzicht, heel interessant om de specifieke verschillen tussen de verschillende joysticks eens op een rijtje te zetten. Mijn Logitech extreme pro staat er ook tussen en scoort nog steeds hoge ogen, ik heb het ook altijd een zeer prettige joystick gevonden. Je kunt natuurlijk niet zo mooi gedoseerd gas geven als bij sommige van de andere modellen. de Logitech G Pro Flight X56 Rhino HOTAS lijkt me ook wel erg gaaf, maar vooral als je DCS vliegt of zo.