8 Reacties

 1. Hans1961 schreef:

  Wegens overweldigend succes zijn de servers van PMDG nu al overbelast…
  Dit al sinds het moment van uitkomen….
  Dus ik hoop vandaag/vanmiddag de 10e Mei hem binnen te kunnen slurpen….

 2. Matthias schreef:

  Ikzelf heb geluk gehad en was er per direct bij. Wat een prachtige en geweldige kist! Zojuist nog even gecheckt maar helaas is er nog geen verandering en is ze nog niet verkrijgbaar. De status is nog steeds ”Unavailable”. Aangegeven op het forum door PMDG zelf is dat de 737 tijdelijk niet beschikbaar door een probleem vanuit het bedrijf wat de Serials en het beveiligingsdeel van PMDG voor haar rekening neemt. Nog even geduld dus voor velen onder ons. P.s. Hans, en alle andere wachtenden, ik ga voor jullie duimen! 🙂 M.v.g. Matthias.

 3. Loek schreef:

  En na downloaden graag jullie eerste tests hier te beschrijven. Vooral ook of de kist alleen in de community folder wordt geplaatst. Succes Loek

 4. Marcus Lohman schreef:

  Goede prijs, ik wacht nog op de 737-800 versie….Veel plezier allemaal, benieuwd naar de reacties. Een vliegtuig van PMDG is altijd een investering, maar stelt zeer zelden teleur. Blij met de komst van de 737, fijn als we ook weer een Queen of the skies krijgen, maar dat is nog even toekomstmuziek.

 5. Arthur schreef:

  Ze komen hun beloftes wel na. Ik heb 99.99 $ store credit gekregen omdat ik toen de laatste P3D versie heb gekocht. Op het moment dat de MSFS uit zo komen zou je deze versie gratis krijgen. Pffff, lijkt me nu al zo lang geleden. Ze zijn er wel flink druk mee geweest om deze versie te releasen.

 6. Hans1961 schreef:

  Vanochtend kunnen downloaden en heb er al een vluchtje mee gemaakt……Als je deze kist al in Prepar3D had dan mijn je hem zonder meer direct van de grond krijgen…
  Speciaal voor Loek: De B737-700 wordt in de Community Map neergezet……

 7. Loek schreef:

  Wouw. Keek ook al naar live vliegen op YouTube met de B737. Ze doen er wel erg spannend over. Denk dat we een hele stap vooruit zetten.

 8. Loek schreef:

  Wat zijn jullie bevindingen met de b737?

Toggle Dark Mode