6 Reacties

 1. Loek schreef:

  Hoe zou ie geintalleerd moeten worden? Alleen in community of ook elders. Vraag mij dan af of FS blijft draaien ook na FS updates wie heeft al ervaring met andere plane?

 2. Hans1961 schreef:

  Hoi Loek,

  Ik heb een paar Pay-ware kisten waaronder de Leonardo MD82 deze heeft gisteren de eerste update gehad en wordt standaard geïnstalleerd in de Community Map….
  De JustFlight Bae146 staat ook gewoon in de Community Map.
  Tijdens de installatie van FS2020 heb ik er voor gekozen om deze direct op de C Schijf “C:\FS2020\ te installeren zodat ik gemakkelijk toegang toe heb de Community map e.d.
  Als alles straks goed draait zou ik ook nog kunnen proberen om het naar mijn andere HD waar ook addons op staan te verplaatsen en dan met MSFS-Addon-linker proberen om een link naar de standaard Community Map te linken…..
  Ik ben benieuwd wat de PMDG ons gaat brengen….Is al jaren één van mijn favoriete kisten al vanaf FS2004

  Groetjes,

  Hans

  • Marcus Lohman schreef:

   Ik wacht nog even met de aanschaf, maar evengoed geweldig nieuws voor het realiteitsgehalte van de sim. Als alles een beetje lekker draait op de computer en er geen probleem ontstaat met de Community folder lijkt mij dat echt heel mooi met de huidige scenery, het Boeing systeem ligt mij ook meer dan het Airbus systeem, ik vind het intuïtiever. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de ins and outs en die liever begrijpend kijken dan begrijpend lezen kan ik het YouTube kanaal van 737NG driver aanbevelen.

 3. Loek schreef:

  Ja is ook mijn favoriet, vooral als ze wat klein blijven. Dat community verhaal is fijn

 4. Loek schreef:

  Ja Hans de Pmdg is ook mijn favoriet, vooral als ze wat klein blijven. Dat community verhaal klinkt goed

 5. Turambar schreef:

  Nog even geduld dus voor de B738 (1 augustus)!

Toggle Dark Mode