7 Reacties

 1. Harald schreef:

  Waar zijn de eerste reviews…

  Spannend…

 2. Marc schreef:

  Gekocht, een geweldig vliegtuig, taxiën en “hand-flying”, zoals nooit tevoren. Performance vergelijkbaar met PMDG 777. Screenshots binnenkort…een welkome aanvulling op de Sim beleving

 3. Matthias schreef:

  zojuist ook gekocht (134.99 Dollar,stuk goedkoper als een echte 😉
  Wat Marc erover schrijft klopt helemaal.

  Matthias

 4. Webmaster schreef:

  Goed om te horen, we zijn benieuwd naar de eerste screenshots! 😉

 5. Jaap Mooijer schreef:

  Hallo, ik lees in de PMDG site PMDG 747-400 QUEEN OF THE SKIES II – BASE PACKAGE for Flight Simulator X – Steam Edition. Price: $89.99
  Alvorens dit vliegtuig aan te schaffen wil ik graag weten of dit vliegtuig ook in de (Delivery) KLM kleuren geleverd kan worden svp, op de site kan ik dit niet vinden?
  Groet, Jaap

  • Tino Broekstra schreef:

   Momenteel werken we bij FsVisions aan een review over de PMDG 747 V3. Ik wil hier niet op vooruit lopen, maar wat ik wel al kan zeggen is, dat het basepack van PMDG uitgebreid kan worden met diverse liveries. Sommige zullen door PMDG worden geleverd, en zijn te installeren via de PMDG tool. Anderen worden door liefhebbers gerepaint en worden veelal via distributiesites als AVSIM en flightsim.com uitgebracht. Hier zit meestal wel een instructie bij hoe te installeren. Of er nu al een KLM livery beschikbaar is, weet ik zo niet. Wellicht dat Google hier meer over weet. En anders even een zoekslag bij AVSIM maken.
   Misschien kan Matthijs, die met het review bezig is hier ook wat meer over zeggen.

 6. Jaap schreef:

  Hey Tino, bedankt voor je reactie.
  Zelf heb ik het liefst de originele PMDG delivery uitvoering zoals mijn huidige 3 toestellen, dat werkt altijd perfect.
  Omdat mijn huidige PMDG 747 een KLM Cargo 747-400F GE is, wilde ik liever een passagiers vliegtuig hebben, en heb ik een paint kit geprobeerd maar was hier niet tevreden over.