PMDG: Update 17 januari

Op het PMDG forum heeft Robert Randazzo een nieuwe update gegeven over wat er allemaal speelt bij PMDG. Je kunt de gehele update hier lezen. Een korte samenvatting vind je hieronder.

De 737:
Tot nu toe had PMDG alleen screenshots gedeeld van de standaard 737-700. Nu is ook de 737-700BCF getoond, met werkende vrachtdeuren en de mogelijkheid om het vrachtgedeelte te verkennen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de toestellen uit te rusten met blended of scimitar winglets. Ook de BBJ is getoond, met grondvoertuigen en al. Uiteraard met een unieke cabine, welke flink is bijgewerkt in MSFS. Ook de geïntegreerde trap is inbegrepen.

Prijsstelling:
Voor wat betreft prijsstelling zal één en ander worden veranderd. Voorheen was het gebruikelijk om een basispakket aan te schaffen met uitbreidingen, nu zul je de aanschaf per type kunnen doen. Je koopt dan de 737-700 inclusief alle varianten (PAX, BCF en BBJ). Hetzelfde zal gelden voor de 737-800. De 737-600 en 737-900 zullen wel als één pakket worden aangeboden. Voor gebruikers die in het verleden de NGXu hebben aangeschaft (koop nu en betaal in MSFS het verschil); dit geldt nog steeds maar er moet nog gekeken worden hoe dit precies verrekend gaat worden.

Release:
De 737-700 zal als eerste verschijnen en in een tijdsbestek van 6 tussenliggende weken wordt een nieuwe release uitgebracht. Een definitieve volgorde is nog niet bekend, maar de 737-800 is het meest gewild, dus waarschijnlijk komt deze na de 737-700.

2 Reacties

  1. Malte schreef:

    Spannend, zonder meer. Het zal een grote klapper worden voor PMDG, maar het zal ook een enorme waaedetoevoeging aan MSFS 2020 geven. Ik zie er zeer naar uit om de wereld weer eens vanuit 33.000 ft te zien. De walkarounds van Nick in de FSX (NGX) versie zijn nog te zien op youtube en vimeo https://vimeo.com/26700490. Ik hoop dat ze weer zoiets doen voor het huidige platform.

  2. Bram schreef:

    We zullen zien. PMDG heet een reputatie om nieuws te spinnen zonder het product of belofte waar te maken. Het heeft volgens Capt. Randazzo altijd met externe factoren te maken zonder zijn eigen bedrijf en communicatie onder de loep te nemen. Eerst zien, dan geloven….

Toggle Dark Mode