PMDG Update 18 oktober

PMDG heeft op haar forum een nieuwe update geplaatst aangaande de laatste ontwikkelingen. Hieronder een korte samenvatting.

 

737 NGXu BBJ uitbreiding

De BBJ uitbreiding voor de 737 NGXu is nagenoeg gereed. In deze uitbreiding zitten een aantal nieuwe features zoals een volledig nieuw interieur met aangepaste verlichting, VIP voertuigen, AUX brandstof systeem, cockpit lay-outs en meer. Tegelijkertijd zal er ook een nieuwe grote update uitrollen voor de 737 NGXu.

 

Overig nieuws

 • 777 Base package update zal hopelijk einde van deze week in de testfase belanden
 • Er komt een preview van de 777-200ER
 • 737 NG3 voor MSFS, een release is minimaal over 12+ maanden, afhankelijk ook van de verdere ontwikkelingen bij Microsoft
 • DC-6, volgende maand gaat het werk hieraan beginnen
 • Global Flight Operations, een release datum is gemaakt. Previews volgen binnenkort

3 Reacties

 1. Stefan Postema schreef:

  “ PMDG 737NG3 for MSFS: We still expect this product to be 12+ months away…”

  Ik heb de aanschaf van nieuwe sceneries voor P3Dv5 etc even een tijdje “on hold” gezet om te zien hoe de ontwikkeling van MSFS verloopt, maar de PMDG 737 is voor mij toch echt wel een must-have om over te stappen.
  Voorlopig stap ik dus niet over en blijf ik me op Prepar3D v5 focussen.

 2. Erik schreef:

  Ik heb ook altijd met veel plezier in de NGXu gevlogen, maar ik vermaak me in MSFS prima met de A320neo en de FlyByWireSim mod. Hopelijk komen de Thrustmaster TCS controls snel en dan heb ik een mooie set-up!

 3. Arie Muller schreef:

  Ik zie dat Stefan dat je thuis ben met PMDG Prepar3d v5 ik vind helemaal top maar ik heb problemen met FMC instelling en alles staat goed in gestel voor ils. FMC heb vergeleken FMC FSX maar die is niet gelijk aan FMC PDMG NGXU. Wie kan mijn daar bij helpen.