Prachtige video ”NEW YORK EVOLUTION”

Een video die echt, maar dan ook echt laat zien hoeveel verschil er is tussen de eerste MS Flightsimulator en het huidige MSFS. Hoe kun je deze het beste maken?

Mondo dei Simulatori weet het antwoord……………….. New York. Zijn (of hun?) ”NEW YORK EVOLUTION in Microsoft Flight Simulator series! (1982-2020)” video is echt geweldig mooi in elkaar gezet. Matthias stapte in 1982 aan boord via zijn vaders eerste pc, en jullie? We zijn benieuwd naar jullie reacties!

 

6 Reacties

 1. Marc schreef:

  Ongeveer sinds 1996, er was toen alleen maar Meigs Field in Chicago en een beetje Parijs. Er is zoveel gebeurd en veranderd. Voor mij was FS9 ook wel bekend als FS2004 de grootste verandering. Toen kwam Glacier Bay ook uit van Holger Sandmann en PMDG en LevelD kwamen op het toneel. Mooie video inderdaad.

 2. Lander schreef:

  Er was eens lannggg lannng geleden…

  Nee zo lang ook weer niet.
  Ik heb begonnen met fs98 met men nederlandstalige handleiding er bij gekocht.

  Als ik mij niet vergis was het toen ook dat er voor de eerste keer een heli in zat. De bell206B Jetranger. (Wat een lekkere naam maar nog geen Airwolf )
  Enigste dat ik nog twijfel als dit ook de versie was met Patty Wagstaff haar filmpjes.

  Ik heb dan ook Fs gespeeld tot de X versie.
  Hoewel ik eigenlijk niets van vliegen & vliegtuigen kon en ken trok het mij altijd aan.
  Maar toen de stekker er uit ging na de X versie stopte het bij mij ook.

  Maar toen kwamen vorig jaar de eerste beelden vrij en was het alsof ik mijn jeugdliefde terug vond maar ze was veel knapper geworden (en hoe!).

  Van mij zouden ze met deze Fs moeten blijven werken zoals Win 10.
  Geen nieuwe edities meer maar gewoon lekker veel updates.

  Groetjes.
  Lander

 3. Matthias schreef:

  Hoi Lander,

  We worden echt oud he! 😉

  P.s. klopt helemaal, FS98 was de eerste, en inderdaad ging het om de Bell 206B Jetranger:

  https://www.mobygames.com/game/windows/microsoft-flight-simulator-98/cover-art/gameCoverId,233775/

  Ps en deze video wil je ook vast en zeker niet missen, MSFS is er niks bij 😉

  https://www.youtube.com/watch?v=WLSaX586Zy0

  Zie de rechter foto op de box.

  Fijne Pasen!

  M.v.g.

  Matthias

 4. wielxp schreef:

  Mooie video, Ik ben er ook bij vanaf het allereerste begin (Pc en Amiga). Maar dan wel op eigen computers 😉 Benieuwd wat de komende 40 jaar gaat brengen. Hopelijk kunnen we dit najaar ook weer naar de flightsim dagen.

 5. Lander schreef:

  Whahahaa Mathias
  bedankt voor de trailer!
  Ik herinner mij dit opeens terug zo goed. Je kocht dan andere spel-cd’s (ja cd’s geen dvd’s ) En stonden toen trailers van FS98 op.

  **God ik word echt oud**

  Nu voel ik helemaal terug de oude. Want ik was ook nog glad vergeten dat ik dan de Sidewinder Force Feedback Pro gekregen had. Dat waren nog eens bakken. Een joystick met ventilator en echte goeie krachtige trillingen.
  Ik heb deze helaas dit jaar nog weg gedaan wegens dat ik geen gameport meer heb op de pc.
  Ochjah is nu de Honeycomb Alpha en Bravo geworden.

  M.v.g.
  Lander

 6. Bram Stikkel schreef:

  Superleuke video!

Toggle Dark Mode