Prepar3D V4 nu verkrijgbaar!

Na 8 jaar intensief ontwikkelen heeft Lockheed Martin zojuist haar nieuwste versie van Prepar3D op de markt gebracht onder de naam Prepar3D V4. Versie 4 van deze populaire flightsimulator verandert het simulatie landschap volledig met een uitgebreide basislijn update naar een 64-bit architectuur.

Hogere resolutiebeelden, meer objecten, verhoogde data nauwkeurigheid, grotere scenario’s en verbeterde prestaties zijn nu allemaal mogelijk op niveaus die nog nooit eerder in de geschiedenis van het product zijn gezien. Daarnaast brengt de release dynamische verlichting, verbeterde regen / sneeuw, 3D-bomen, een volledig herwerkte software ontwikkelingskit (SDK), nieuwe standaardvoertuigen en talloze andere verbeteringen met zich mee.

Nu verkrijgbaar via de Lockheed Martin Prepar3D website.

 

Let op: In verband met de zeer grote belangstelling rondom de V4 release kan de Prepar3D website de komende uren beperkt bereikbaar zijn. Ook kunnen de downloadsnelheden langzamer zijn dan normaal.

foto van Samo Ashor.

1 Reactie

  1. Turambar schreef:

    Hij is binnen; even gewurm om tussen het publiek door de server op te komen, daarna een eitje. Geïnstalleerd en morgen maar es verdiepen. De eerste aanblik: mooi strakke vormgeving, snelle laadtijd, mooie fps. Benieuwd wanneer ORBX van zich laat horen, evenals Hifi, Peter Dawson, PMDG, etc. etc. We gaan een mooie tijd tegemoet!