Released: MSFS Reno Air Races Expansion

Tegelijk met Sim Update 7 zijn ook twee uitbreidingspakketten uitgebracht met als thema de Reno Air Races. Het gaat om:

 • Reno Air Races: Expansion Pack
 • Reno Air Races: Full Collection

Beide pakketten zijn nu verkrijgbaar via de in-game Marketplace.

De Reno Air Races: Full Collection bevat 40 unieke modellen: 10 Noord-Amerikaanse P-51 Mustangs, 10 Noord-Amerikaanse T-6 Texans, 10 Aero L-39 Albatros’ en10 Aviat Pitts Special S1S. Hieronder zitten ook de toestellen van vele kampioenen, waaronder Miss America, Strega, Voodoo, Baron’s Revenge, Radial Velocity, Six-Cat, American Spirit, en Pipsqueak. Uiteraard met alle multiplayer mogelijkheden om tegen elkaar te racen. Deze uitbreiding kost zo’n €60.

Gaat het je met name om het racen met vrienden dan kun je ook kiezen voor het Reno Air Races: Expansion Pack. Dit pakket bevat de nieuwe multiplayer optie, samen met 4 toestellen; een Noord-Amerkaanse T-6 Texan, een Noord-Amerkaanse P-51 Mustang, een Aero L-39 Albatros en een Aviat Pitts Special S1S. Dit pakket kost rond de €20.

5 Reacties

 1. Lander schreef:

  In korting zo te zien… Anders is het boven de 400€ voor de full collection … Slik….

  • Bram schreef:

   Ik denk dat die korting nog wel even zo blijft. Anders kunnen ze de verkoop ervan wel vergeten, vrees ik…

 2. Bram schreef:

  Zouden het werkelijk unieke modellen zijn, binnen een pak van 10 versies van het – ogenschijnlijk – zelfde vliegtuig? Ik zag ergens op een video dat ieder toestel – bijvoorbeeld de 10 Noord-Amerikaanse T-6 Texans – stuk voor stuk apart in aircraft lijst staan. Je zou verwachten, dat er één in de aircraft lijst staat en je in de livery tab kunt kiezen uit tien verschillende uitvoeringen. Wordt wel een volle boel, op deze manier, in het aircraft menu…

  • Jeremy schreef:

   Ze zien er inderdaad wel allemaal hetzelfde uit, maar het zijn wel allemaal unieke modellen.

 3. Bram Stikkel schreef:

  Ja, ik hoorde van iemand anders dat de verschillen qua model zitten in vrij kleine details, zoals cockpitcanopy – hoe noem je zoiets in het Nederlands? – , landingsgestel wielkappen en dergelijken.
  Béétje jammer, ik vind het echt een zooitje worden in het aircraft zoekscherm.
  Zo zie ik bijvoorbeeld ook bij de nieuwe Pilatus Porter P6 twee toestel modellen met een gewoon landingsgestel. En in de naam of omschrijving staat niet waar het verschil ‘em nou in zit.
  Vind ik lastige dingen…