Screenshot Contest geannuleerd

Het afgelopen kwartaal hebben wij voor alle bezoekers de FsVisions Screenshot Contest georganiseerd. Ook dit kwartaal was het weer mogelijk om deel te nemen. Helaas moeten wij concluderen dat de interesse voor deze competitie bijzonder laag is. Na overleg heeft de redactie daarom besloten om de FsVisions Screenshot Contest tot nader bericht te beëindigen.

Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar jouw mening m.b.t. de Screenshot Contest. Was het uploaden te ingewikkeld of was de te winnen prijs niet aantrekkelijk genoeg? Laat het ons weten in een reactie onder dit bericht!

4 Reacties

 1. Richard schreef:

  Ik had een keer eerder meegedaan aan deze Contest, die van het vorige kwartaal. Niet gewonnen dus ik had plannen om aan deze mee te doen. Ik denk dat veel mensen zijn blijven steken op het onderwerp waar deze keer aan voldaan moest worden, zomervakantie (of iets dergelijks).

  Als ik toch bezig ben :P, zou het misschien ook aan de prijs kunnen liggen, op zich een add-on naar keuze is niets mis mee. Maar (helaas) is het aanbod/kwaliteit van Captain Sim enigszins wat beperkt, zeker als je voorkeur P3D is. Ook de mensen die al langer vliegen, hebben die add-ons al. Dus vooral mensen die een kleine virtuele hangar hebben gaan meedoen.

  • Webmaster schreef:

   Beste Richard, bedankt voor je feedback. Wij zullen dit zeker meenemen voor de volgende keer!

 2. Marc schreef:

  Voor mij was het thema het probleem niet. Maar waarom zou je nu al een screenshot insturen voor een wedstrijd die pas over een paar maanden gaat “tellen”. Ik was van plan om wel mee te doen, maar pas later een keuze te maken voor een inzending. Ik denk dat er meer mensen zo over dachten/ denken en dat daarom de voortvarendheid geringer is dan bij de vorige ronde. Het is een leuk idee en de prijs is natuurlijk de moeite waard. Laat jullie niet ontmoedigen en dank voor jullie vele werk, om deze website steeds weer aantrekkelijk en up-to-date te maken.

 3. Matthias schreef:

  Hoi Fsvisions team.

  Ten eerste toch weer bedankt voor jullie leuke idee van een Screenshot contest 🙂

  En verder sluit ik mij geheel aan bij de reacties van Marc, en Richard.

  Met Vriendelijke groet

  Matthias

Toggle Dark Mode