simFlight.NL (Laatste News-item)

Wat is dit jammer, maar begrijpelijk zeg.
De andere Nederlandse flightsim website houdt op te bestaan. We hebben het over “Rob’s” Simflight.nl. Gelukkig blijft Rob verder schrijven maar dan internationaal op Simflight.com.

Hier lees je Robs laatste berichtje.

Matthias en Maikel hebben jaren met veel plezier samengewerkt met Rob en samen met hun wensen we allemaal Rob heel veel succes voor nu en in de toekomst!

 

Thank you for everything Rob! 🛫🤗

 

 

 

 

5 Reacties

 1. Tino Broekstra schreef:

  Ooit samen met Rob bij simFlight.nl begonnen, nadat het blad (TakeOff Magazine) en site niet van de grond wilde komen. Geen moment spijt gehad samen te mogen werken met Rob.
  Rob, veel plezier bij de internationale tak van het simFlight netwerk.

  • Thomas schreef:

   Dat waren nog eens tijden! En dan besef je ineens dat dat ook alweer bijna 20 jaar geleden is…

   Jammer dat simFlight.nl stopt; nu ben je écht de ‘laatste der mohikanen’ qua Nederlands FS-nieuws Tino! En aan Rob: bedankt!

   (En ja, vanaf de zijlijn gluur ik af en toe nog wel eens een beetje mee hier )

   • Tino Broekstra schreef:

    Dat waren indertijd mooie tijden. Martin Derksema, jij, Rob en Marcel Vriend, namen die toen bekend waren in de Nederlandse FS wereld.
    IFC Blackpool, waar Marcel, Rob Martin (ben ik niet helemaal zeker van, IFC Denver dan wel zeker met Martin), en ik een leuk weekend hadden.
    Allemaal vervlogen tijden.

    • Martin schreef:

     Ik moet nog vaak terug denken aan die tijden. Echt geweldig. Ja, ik ben ook meegeweest naar Blackpool en bemande samen met Neville (?) de stand van Ariane. Denver was natuurlijk helemaal spectaculair.

 2. Matthias schreef:

  Wat leuk zeg Tino, nooit geweten

Toggle Dark Mode