SPECIAAL VOOR MSFS……..NVIDIA GeForce Game Ready 517.48 WHQL drivers uitgekomen!

”Now you can now download GeForce Game Ready 517.48 WHQL drivers, this new Game Ready Driver offers support for the latest releases and updates including the addition of NVIDIA DLSS technology to Microsoft Flight Simulator”.

Deze tekst zegt alles! Wat is deze driver GOED GOED GOED ZEG!!!!! Denk eraan bij het veranderen van dx11 naar dx12 en het activeren van DLSS binnen het MSFS settings menu even de sim opnieuw op te starten, anders worden deze functies namelijk niet ingeschakeld.

10 Reacties

 1. Joop schreef:

  Helaas heeft niet iedereen al een grafische kaart waar DLSS op werkt. Mijn GTX1660 is prima voor MSFS en P3Dv5, maar daar werkt DLSS dus niet op. Maar gezien de prijzen, hou ik het dan maar even gewoon bij mij GTX1660.

 2. Fred schreef:

  amen.

  Zoals het bij mij nu ook gaat ben ik dik tevreden. Goede framerates, en fijn vliegen; het kan allemaal wel zo zijn maar het is toch persoonlijk.

 3. RC schreef:

  Toch even een kritische noot:
  Ik lees ” Deze tekst zegt alles! Wat is deze driver GOED GOED GOED ZEG!!!!! “.
  Waarop is deze tekst gebaseerd ? Is deze conclusie op eigen ervaringen gebaseerd.? Of is het de visie van de fabrikant(en) en/of Nviidia media.

  Volgens mij is er nog nergens een RTX 40xx videokaart te koop…….

 4. Matthias schreef:

  Hoi RC,

  Deze driver hebben we net zoals zoveel anderen (zie verschillende MSFS forums) zelf getest en de frame rates schoten omhoog, daarnaast zijn de stutters nagenoeg of geheel verdwenen bij het rondkijken met de camera zowel intern alsmede extern. Deze driver biedt ook DLSS waardoor met verschillende kaarten alles zelfs nog vloeiender loopt.
  Je noemt de 40xx kaart(en), maar dan vergis je je. Deze zijn inderdaad nog niet verkrijgbaar, maar dan heb je het over de nog uit te komen versie 3 van DLSS. Deze versie zal inderdaad alleen werken met de serie 40xx kaart(en), nogmaals hier hadden wij het dus NIET over

  Mvg

  Matthias

  • RC schreef:

   Bedankt Matthias voor de heldere uitleg. Ik ga het proberen met mijn 2080 Ti.

   • Matthias schreef:

    Hoi RC,

    Heel graag gedaan! Jij ook bedankt voor jouw regelmatige reacties……altijd fijn om feedback/reacties te krijgenps mocht ik je kunnen helpen met de instellingen last het gerust weten!

    Vlieg ze en een fijn weekend!

    Mvg

    Matthias

 5. Matthias schreef:

  Fijn om te horen Fred, vlieg ze! ✈️

 6. Matthias schreef:

  Mooi Joop! , ps welke instellingen gebruik je zoal in MSFS?

  • Joop schreef:

   Matthias, Ik heb de meeste instellingen gekozen voor het soort vluchten dat ik maak. En mijn voorkeur is vliegen van een heli op 1000ft ag, dus kies ik voor goede details van scenery. Sommige settings zijn dan ultra, sommige medium en andere low. En ik blijf dan keurig op de FRS van 25 tot 30.

 7. Matthias schreef:

  Hoi Joop,

  Verstandige keuzes! 🙂

Toggle Dark Mode