Released: TOGA Projects ENVSHADE

Vandaag uitgebracht door TOGA Projects: ENVSHADE voor Prepar3D. Dit tooltje is vergelijkbaar met PTA en kan diverse verbeteringen uitvoeren op de Prepar3D shaders. Hierbij valt te denken aan de sterkte van de schaduwen, kleurverzadiging, Helderheid en diverse custom HDR opties. Dit product is verkrijgbaar voor € 5.81 via simMarket. Meer informatie vind je via de onderstaande link naar de ENVSHADE productpagina.

 ENVSHADE productpagina

2 Reacties

 1. Richard schreef:

  Voor dat ik begin, op dit moment bezit ik geen van beide producten.

  Ik weet niet zeker of ENVSHADE echt vergelijkbaar is met PTA. PTA kan je zelf alles instellen met parameters, en alles ‘eigen maken’. Volgens deze post (https://www.facebook.com/togapjcts/posts/1386658951456645) is ENVSHADE (op dit moment) een tool met pre-sets voor shaders. Het is niet mogelijk om voor de eindgebruiker zelf met parameters en instellingen te spelen.

  Op de product pagina op Simmarket kan ik niet veel terug vinden, op de website zelf is dit wel terug te lezen. Misschien moet TOGA Projects hier wat duidelijker communiceren op de product pagina op Simmarket.

 2. Matthijs schreef:

  PTA en ENVSHADE doen in mijn ogen beiden hetzelfde, namelijk het aanpassen van de P3D Shaders. PTA heeft inderdaad veel extra ’tweak opties’ terwijl ENVSHADE slechts 2 verschillende profielen beschikbaar heeft.

  Ik heb inmiddels beide producten in mijn bezit en neig momenteel toch wat meer naar ENVSHADE, niet alleen wat gebruikersgemak betreft maar ook ziet alles er net even wat realistischer uit.

  Uiteraard blijft alles een kwestie van smaak 😉