Tutorial: Eenvoudig jetways vervangen met GSX Level 2

FSDreamTeam heeft in september GSX Level 2 uitgebracht met als belangrijkste features passagiers en de mogelijkheid om jetways te vervangen door SODE jetways. Omdat dit voor de beginnende gebruiker best wel lastig kan zijn is nu een tutorial gemaakt, welke in zo’n 4 minuten laat zien hoe de jetways van, in dit geval Gatwick van UK2000, vervangen kunnen worden door SODE jetways. Bekijk de tutorial hieronder:

2 Reacties

  1. Frans Terweel schreef:

    heb inmiddels GSX level 2 aangekocht, geinstalleerd en zowel GSX1 als 2 zijn aktief volgens de add-onn manager. Echter ik zie geen verschil met GSX base met dien verstande dat ik 33 euro lichter ben. Er zijn geen passagiers en het menu zoals in het filmpje hiervoor ontbreekt volledig dus ook geen Sode-jetways.
    De handleiding in GSXlevel 2 is exact dezelfde als in base dus ook hier word ik niet wijzer van. Ik gebruik de nieuwste versie van prepar 3d, versie 4.3 dus daar kan het ook niet aan liggen, wie kan mij helpen?

  2. Erik schreef:

    Hoi Frans, de passagiers zijn er alleen als het vliegveld SODE jetways heeft, of als de passagiers met bussen worden gebracht. In de andere gevallen (statische jetways, CTRL+J jetways en gates met trappen waarbij de passagiers naar de terminal kunnen lopen) zijn er geen passagiers zichtbaar. Ik denk dat je verdere vragen het beste kunt stellen op het forum van de ontwikkelaar: http://www.fsdreamteam.com/forum.