Uitbreiding FsVisions team!

Goed nieuws vanaf de redactie vandaag want op korte termijn zal Erik de Meijer het FsVisions team komen versterken als Nieuws Editor. Erik is geen onbekende in de flightsimulator wereld en heeft inmiddels jarenlange ervaring met diverse flightsimulatoren en bijbehorende addons opgedaan.
Hieronder zal Erik zichzelf even kort introduceren:

Beste FsVisions bezoekers,

Ik ben blij om mezelf voor te mogen stellen als Nieuwseditor voor FsVisions. Mijn naam is Erik en ik ben vanaf mijn 18e ongeveer al bezig met FS (FS98 in die tijd). Dan kun je ook mijn leeftijd wel uitrekenen. Afgelopen mei heb ik de stap van FSX naar Prepar3D v4 gezet, in mijn ogen toch wel echt een revolutie op flightsim gebied. Daarnaast is er met o.a. de nieuwe X-Plane versie, Aerofly FS2 en Dovetail Flight Sim World weer voldoende te kiezen voor de simmer.

Het leuke van flightsim is dat iedereen het weer op een andere manier gebruikt. Zo besteed ik zelf veel tijd aan het perfectioneren van de vliegvelden (welk toestel staat waar, baangebruik e.d.) en het AI verkeer (wat is nou leuker dan op een druk Schiphol landen omringd door KLM, Transavia, TUI en andere toestellen). Ik schrijf zelf vluchtplannen en ben ook beta tester bij AIG (Alpha-India-Group).

Ook ben ik als beta tester betrokken bij het testen van diverse vliegvelden. Als ik niet aan het ‘bouwen’ ben maak ik graag een rondje in de Aerosoft Airbus. Aangezien Aerosoft op dit moment hier nog druk mee bezig is voor Prepar3D v4, beperk ik mij nu tot een rondje om het vliegveld in de standaard F-22.

Wat kunnen jullie van mij verwachten? Ik zit regelmatig op diverse FS fora en daar kom je toch al redelijk snel wat nieuwtjes te weten. Ik ga jullie voorzien van de laatste nieuwtjes en hoop ook een aantal reviews te mogen verzorgen.

Groeten, Erik

Namens het FsVisions team wensen wij Erik alvast heel veel succes en plezier toe op FsVisions.nl!

4 Reacties

 1. Matthias schreef:

  Heel veel succes Erik!
  Ikzelf ben ook Nieuws Editor (bij een andere grote flightsimsite), En ik kan u verzekeren dat het echt heel erg leuk is, Geniet ervan,En bedankt alvast voor uw bijdragen.

  Mvg

  Matthias

 2. Rob schreef:

  Welkom als newseditor bij FSvisions. Weer een andere tak van de hobby. Leuk om straks wat reviews van je te kunnen lezen. Succes !!

 3. Jan de With schreef:

  Welkom Erik! FsVisions is echt een geweldige site geworden de afgelopen maanden en is op dit moment mijn nr.1 nieuwssite. Zet dit prachtige werk voort! Veel succes!

 4. Erik schreef:

  Dank jullie wel voor de reacties! Ik heb inmiddels de vakantie achter de rug, dus jullie kunnen snel wat berichten van mij tegemoet zien 🙂