Video: Welke camera addon?

Sinds het verschijnen van Chaseplane Alpha en Ezdok Versie 2 zitten velen van ons met een dilemma: Welke van deze twee camera addons is nu precies de beste. En wat is nu precies het verschil tussen Chaseplane en Ezdok? Flightsimmer Froogle gaat hier uitgebreid op in met de bovenstaande video. Hopelijk kun je na het zien van deze video een goede keuze maken.

2 Reacties

 1. Avatar Richard schreef:

  Froogle gaat niet echt uitgebreid in op de verschillen van EZdok en Chaseplane. Hij bespreekt eerder zijn favoriet Chaseplane, en vergelijkt dat op enkele punten met EZdok.

  Ik zelf heb EZdok V2, maar overweeg Chaseplane. Dus ik hoopte toen ik die video voor het eerst zag dat ik een antwoord zal krijgen op de vraag of ik mijn geld wil investeren in Chaseplane. Alleen het viel mij al heel snel op dat hij in deze video vooral Chaseplane bespreekt, en dit vergelijkt met een aantal zwakkere punten van EZdok V2. In deze video wordt vooral EZdok V2 als slechte add-on afgedaan.

  Alleen EZdok (V2) doet wel wat het moet doen, een camera add-on zijn. Hij noemde dat EZdok V2 de airframe/fuselage beïnvloed een dit een van de reden is om over te stappen. Alleen, je kan dit uitschakelen. In EZdok V2 zit een instelling die heet “fuselage shake”. En hierdoor heb je bijvoorbeeld als je hard over grass taxiet dat de camera nog steeds trilt, zonder dat de fuselage ook gaat trillen en daardoor rare dingen gaat doen.

  Maar wat helemaal vergeten wordt, is dat Chaseplane in Alpha is. En FSFX Packages zegt op hun eigen website dat Chaseplane nog niet stabiel is, en nog niet af is. Voor wie heel slecht tegen crashes van applicaties kunnen, moeten alleen al om deze reden Chaseplane links laten liggen.

  Voor wie nu denkt dat ik probeer Froogle, EZdok en/of Chaseplane probeer af te zeiken, dit is slechts mijn mening en over al de drie kan ik wel wat positiefs vertellen, en ik sta altijd open voor feedback. En ik zou eigenlijk graag beiden producten uitgebreid willen testen, en hierover een oordeel willen geven.

 2. Avatar Turambar schreef:

  Ik heb weken geleden EzDok v2 geinstalleerd en ben bijzonder tevreden; doet precies wat je er van verwachten kunt. Verrgeleken met de installatie-perikelen van versie 1.18etc is dit een enorme stap vooruit; waarbij trouwens regelmatig updates plaatsvinden.