Waterfiets, dino’s, website op de kop en andere grappen

Zoals gebruikelijk met 1 april zijn er weer wat leuke grappen verschenen ook op MSFS gebied.

Als je even rust wilt zoeken van al dat vrolijke paas gedoe kun je op de site van Got Friends een zwaan waterfiets downloaden om lekker op het water te relaxen. Met vliegen heeft het niets te maken maar het is dan ook 1 april vandaag. Sturen doe je net als in hun kano met je “rudder-throttle”.

Terug naar de oertijd kan ook. Op So-Fly kun je (nog even gratis) een dinosaurus scenery downloaden. op Hawai (PHJP) kun je dan een race track volgen om de meeste dino’s te bewonderen. Maar ook op andere loacties, (daar waar ze vroeger ook geleefd hebben) moeten die te vinden zijn aldus de site. Als je vliegtuig (of heli) niet te veel lawaai maakt kun je het oer-gebrul duidelijk horen. Zie je de download knop niet (Firefox), gebruik dan Edge. Wel moet je een email adres opgeven en daar krijg je dan een newsletter op……

 

 

FsNews is ook “grappig” vandaag want de site staat vanwege Australie news volledig “upside down”.  Zonder “screenlock” op je tablet toch best lastig om dat voor ons “europianen” dan te lezen 😉.

//42  doet mee met een “unieke” nieuwe versie van 4k chaseplane.

Inibuilds komt met een gratis F1 auto, kun je in ieder geval mee over de landingsbanen scheuren….  Download hier 

Virpil doet mee met een gouden Hotas, die echter helaas is uitverkocht . Zie hier

Mk studios geeft aan vanaf 1 april alleen nog maar interieurs van de terminals te modellen, de buitenkant vinden we blijkbaar toch niet interressant en tenslotte brengt FlyJSim vanaf nu alleen boeings uit met “Losse door plugins”.

Op Reddit is van “Microsoft” een lijst verschenen waarop is aangegeven welke vliegtuigen er standaard allemaal in MSFS 2024 zitten. Dat is er dus maar 1. Hint bekijk de youtube video 😉.

Heb je zelf ook “1 april” news gevonden. Laat het weten in de comments.

 

 

 

1 Reactie

  1. Matthias schreef:

    Ha ha ha! Geweldig dit alles!

    P.s. ik heb een filmpje van de dinosaurus scenery toegevoegd 😉

    Groetjes

    Matthias

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Toggle Dark Mode