X-Plane 12 officieel bevestigd!

Ontwikkelaar Laminar Research heeft het bevestigd, X-Plane 12 komt eraan! Deze ”nieuwe” versie brengt o.a. mooiere verlichting, veel nieuwe geluiden, volumetric clouds en nog veel meer waaronder de volgende nieuwe toestellen:

 • Cirrus SR22
 • Citation X (own digital flight deck)
 • A330
 • F-14
 • R-22
 • RV-10

Na het bekijken van de onderstaande video’s zijn we erg benieuwd naar jullie mening, we zien jullie reacties graag tegemoet. Opmerking, online zijn de discussies nogal hard tussen de MSFS en X-Plane liefhebbers, laten wij het vooral beschaafd houden.

 

 

 

 

7 Reacties

 1. Wim schreef:

  Mooi werk, maar blijft overbodig met de fs2020. Beter je tijd en geld daarin stoppen

 2. Arthur schreef:

  Nou Wim, met al die bugs en performance issue’s in MSFS?

 3. Jac schreef:

  Ik denk dat wim wel eens gelijk kan krijgen. Zo las ik dat p3d het heel slecht gaat en dat analisten geen cent meer geven voor xplane

 4. Lander schreef:

  Je kan het ook ‘simpel’ doen. Schaf beide producten aan . Concurrentie is goed en elk heeft zijn eigen smaak. Bvb. Ik blijf trouw aan msfs. Waarom? Ik had vroeger alleen msfs en heb nooit een andere sim gespeeld toen ze gestopt waren. Is xpl of p3d slecht? Neen, maar zie het zoals andere dingen. Bvb apple vs. Pc. Iphone vs samsung etc. Elk zijn smaak…

 5. HW schreef:

  Sorry,

  Ik heb ze alle twee, maar voor mij blijft het X Plane.
  Heb toch wel spijt van die 129 euro voor MSFS .
  Weinig airplane en niet te handelen met de joystick, heb advies gevraagd bij de flightsim shop waar ik msfs heb gekocht maar ook hij wist niet echt wat te doen.
  Dus ik zie uit naar X Plane 12.

 6. Wim schreef:

  Alles werkt hier. Ik vlieg de WT rj4 in FS2020 een topper.

Toggle Dark Mode