Xenviro voor X-Plane 10 & 11

Xenviro heeft haar weather environment software uitgebracht voor zowel X-Plane 10 als de nieuwe versie X-Plane 11. Deze software zorgt voor een realistische weergave van het weer binnen X-Plane en levert naast de weather engine een breed scala aan textures en effecten. Verkrijgbaar voor een stevige prijs van $69.90 via de X-plane.org webshop

2 Reacties

 1. Avatar Turambar schreef:

  En dan nu de pijnlijke vraag van een P3D’er met misschien overstap neigingen: welke bevelen jullie aan: SkyMaxx Pro V4 of Xenviro? Ben erg vertrouwd met AS2016 en wil graag gelijkwaardige kwaliteit!

  • Matthijs Matthijs schreef:

   Dat is een moeilijke vraag, ik ben de laatste dagen ook met X-Plane 11 aan het testen en lees daarom ook het e.e.a. over Xenviro en SkyMaxx Pro V4 maar beiden hebben op dit moment nog zo hun tekortkomingen. Al lijkt het er wel op dat Xenviro op veel fronten net even wat beter is.

   Daarnaast heeft Xenviro ook een ‘weather-engine’ iets wat SkyMaxx Pro V4 weer niet heeft. Wil je echt een eerlijk antwoord dan zou ik persoonlijk adviseren om nog even te wachten tot beide addons wat verder doorontwikkeld zijn.

   Daarnaast is XP11 nog in beta, er kan nog het een en ander veranderen waardoor misschien de hele structuur nog anders/beter wordt.