Simlabs A320X nu definitief uit

Na een weekje testen door de Early adoptors zijn er geen noemenswaardige fouten meer aan het licht gekomen. De fouten die wel gevonden zijn, zijn inmiddels gefixt. Nu is het voor iedereen mogelijk om de A320X te kopen. De prijs is ook naar de normale verkoopprijs opgeschroeft en voor US$99,95 (ex btw) ben je nu de gelukkige eigenaar van de FSX versie. De P3D versie zal binnenkort komen, die krijg je tegen bijbetaling van een extra bijdrage er bij. Meer informatie en aankopen gaat via de FSL site.
Bedankt Lennard voor het wijzen op de onvolkomenheden in de berichtgeving!

4 Reacties

 1. Lennard schreef:

  Hoi Tino,
  Helaas is dat het bedrag zonder 21% BTW, dus in totaal kost het je 120,94 $ (nogal misleidend op de site van FSLabs want daar hebben ze niet ‘excl. BTW’ bijgezet). De P3D wordt nog een stukje duurder; je betaalt dan alleen de meerprijs meer t.o.v. de FSX versie, als je die al hebt!
  Groetjes Lennard

  • Richard schreef:

   Dit is (helaas) niet misleiding. In de USA is het heel normaal om prijzen zonder BTW te vermelden.

   Dit valt FSLabs en wij (Europese burgers) niet echt aan te rekenen. Wel was het netjes geweest om dit te vermelden.

  • Tino Broekstra schreef:

   Bedankt voor deze aanvulling Lennard. Zal ze even toevoegen aan het item. De prijs is idd wel heel erg hoog. Ik kan me niet herinneren ooit een addon gezien te hebben die deze prijs draagt. Hopelijk is hij het waard.

   @Richard:
   Wanneer de advertentie informatie (ook) op Europa isgericht, ben je volgens mij verplicht er bij te zetten dat er evt BTW bij komt. Maar dat weet ik niet zeker. Het zou overigens wel netjes zijn om het te vermelden, verplicht of niet.

 2. Lennard schreef:

  Graag gedaan Tino! Groetjes Lennard