Kerst aanbiedingen 2020

Laatst bijgewerkt: 24 DEC 2020

Na de vele kortingsacties rond Black Friday zijn nu ook al de eerste Kerst aanbiedingen gesignaleerd. De ideale tijd dus om je flightsim collectie uit te breiden! Deze post wordt regelmatig bijgewerkt. En mocht je aanvullingen hebben, meld ze dan onder aan dit artikel!

 

Aerosoft

 

CaptainSim

 

DCS World by Eagle Dynamics

 

FeelThere

 

Flightbeam Studios

 

FSDreamTeam

 

Gaffer Simulations

 

JustFlight

 

LatinVFR

 

Microsoft In-game Marketplace

 

Orbx

 

RDPresets

 

simMarket

 

Taxi2Gate

 

 

Terrainy Studios

 

UK2000

 

7 Reacties

 1. Erik schreef:

  Wat gaan jullie nog aanschaffen dit jaar? Of gaan jullie nog overstappen op een andere sim waardoor je misschien je portemonnee nog even gesloten houdt?

 2. Lander schreef:

  Dag Erik,

  Ik stam nog af van MSFS98 en ben gestopt wanneer MSFSX uitgekomen was.
  Nu X aantal jaar later heb ik terug zwaar de microbe (nee geen virus) te pakken met de nieuwste flight simulator. Dus andere sim zal zeker niet aan de orde zijn.

  Indien EBBR nog uitkomt van Jo (Aerosoft) zal ik deze nog zeker aanschaffen.
  Ondertussen word er eigenlijk meer nog hardwarematig bekeken wat ik nog kan verbeteren aan mijn pc.
  Gisteren nog 16GB ram besteld en de rest van het geld ligt te wachten op de hopelijk komende RTX3080Ti.
  Ondertussen ben ik nog steeds in blijde verwachting van de Honeycomb bravo die in februari zou geleverd worden.
  Tenslotte zal het dan nog de Honeycomb Charlie aanschaffen zijn wanneer deze kan besteld worden.
  Oja en af en toe eens een luchthaventje hier en een scenery je daar aanschaffen voor MSFS.
  Dus zoals je ziet staat er nog een leuke 2021 te wachten voor mij. 🙂

  • Erik schreef:

   Ik ben zelf ook met FS98 begonnen en na FSX overgestapt op P3Dv4… Ik had het geluk om vroeg in de alpha van MSFS te mogen en daarom heb ik mijn huidige machine nog niet vervangen (i7 4790k, 16GB RAM en 1080ti met 11GB). MSFS draait hier goed en met de A320 met FBW mod vermaak ik me prima. Brussel kijk ik ook erg naar uit. Jo Erlend is een goede ontwikkelaar en houdt de sceneries ook goed bij!

   Ik gebruik zelf de TCA Series, heb nu de sidestick en throttle. Throttle add-on staat in bestelling. Maar dit soort hardware geeft wel weer een nieuwe dimensie aan het simmen. Je moet toch wat nu je in real life nergens heen kunt 🙂

 3. Pascal Weeda schreef:

  Goedenavond!

  Ik blijf voorlopig nog even bij Prepar3D V4 en zal af en toe een luchthaven kopen in de sale.
  Verder wacht ik even rustig af wat er met de FS2020 markt gebeurt…
  Vlieg eigenlijk alleen PMDG en zolang die de stap niet maken naar FS2020 zal ik niet snel overstappen.

  • Erik schreef:

   Het zal inderdaad nog wel een jaar duren voordat de NG3 voor MSFS gereed is. Het platform is dan ook meer volwassen. P3Dv4 is ook een mooie sim, zeker met alle add-ons die er nu zijn. De enige reden dat ik meteen ben overgestapt is om het wenproces al achter de rug te hebben en omdat ik tijdens de alpha de enorme potentie zag van de nieuwe sim…

 4. Wim schreef:

  Ik mis de aanbiedingen van DCS nog in je overzicht. Gratis proberen vanaf 22 december tot en met 5 januari. Veel modules met 50% korting.

  • Erik schreef:

   Bedankt voor de toevoeging Wim. Heb je wat linkjes? Ik volg de ontwikkeling van DCS namelijk niet zo nauwgezet als de andere platforms 😉